کلیدواژه‌ها = زعفران
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی کلاله زعفران بر روی میکروب های پاتوژن دهان (استرپتوکوک موتانس، لاکتوباسیل،کاندیدا آلبیکنس)

دوره 40، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 203-212

فرزانه بارانی کرباسکی؛ حسین حسین زاده؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ هدی ولایتی پور؛ کیارش قزوینی؛ بهجت الملوک عجمی


2. بررسی اثر خمیردندان حاوی عصاره آبی کلاله زعفران بر روی شاخص‏های لثه‏ای بیماران مبتلا به ژنژیویت مارژینال ژنرالیزه وابسته به پلاک دندانی

دوره 39، شماره 1، بهار 1394، صفحه 81-88

علی فروزانفر؛ مجید رضا مختاری؛ محمد باباییان؛ محمد کمالی نژاد؛ ماندانا توکلی کاخکی؛ محمد حسن لطفعلی زاده